Školení z realitního zákona (zákona o realitním zprostředkování)

Dne 29. 1. 2020 pořádám školení z realitního zákona, a to od 16:30 do 18:30. Školení se koná na adrese Václavské náměstí 3, Praha 1.

V rámci školení budou probrány všechny důležité aspekty realitního zákona, samozřejmě bude prostor pro Vaše dotazy. Dozvíte se též o nejčastějších chybách realitních makléřů, o souvisejících rizicích a o tom, jak se jich vyvarovat. Školení je primárně určeno realitním makléřům či realitním kancelářím, může se jej však samozřejmě zúčastnit kdokoliv.

Cena školení činí 1 500,- Kč + DPH. Kapacita je omezena na 10 osob. V případě zájmu mne kontaktujte na e-mailu dusek@akdusek.cz nebo na tel. č. 723 480 526, následně Vám potvrdím, zda je kapacita volná.

Další termíny školení oznámím později (předběžně se bude jednat o 26. 2. 2020 a 6. 3. 2020). Pokud se Vám aktuální termín nehodí a rádi byste se zúčastnili budoucího termínu, dejte mi vědět a já Vám informaci o budoucím termínu přednostně zašlu. Mohu samozřejmě připravit i školení na míru Vaší kanceláři.

O účinnosti realitního zákona, která dle mého přesvědčení nastane navzdory proklamovaným informacím až v červenci 2020, si můžete přečíst tento článek, jehož jsem autorem.